thermorossi logosolarfocus logopaterno logo
thermorossi product
thermorossi logo

Thermorossi is gevestigd in een Italiaanse provincie die bekend staat om zijn metaalbewerkingstraditie en open staat voor moderne technologie. Het bedrijf werkt al meer dan 40 jaar met succes in de verwarmingssector en is nu een van de toonaangevende en geavanceerde Europese fabrikanten van hout, pellets en zonneverwarming technologieën. Onze producten worden voortdurend onderworpen aan strikte tests door autonome agentschappen om hun productiekenmerken, hun efficiëntie en CO-emissies en de kwaliteit van het productieproces zelf te evalueren. Elke productiefase, van lasersnijden tot buigen, lassen en assembleren, vormt een integraal onderdeel van ons bedrijfsvoering. Thermorossi produceert volgens de modernere technologieën en elk product voldoet aan de strengste Europese normen.

solarfocus product
solarfocus logo

Wij maken mensen onafhankelijk.
In onze moderne tijd wordt de mens steeds sterker afhankelijk van techniek. Wij geven hem een stuk vrijheid terug:
met een duurzame energievoorziening die in hoge mate onafhankelijk is van de ontwikkelingen op de markt voor energiedragers. Dat wil zeggen: we gebruiken de kracht van de zon zowel direct als indirect in de vorm van biomassa en helpen op deze manier mee milieubelastende energiedragers tot nut van de natuur en de mens te vervangen.

paterno product
paterno logo

In de pelletkachels van Paterno komen alle ervaringen samen welke het bedrijf, sinds zijn oprichting in 1965, heeft ontwikkeld naar de eiden van de markt. Vanaf het begin produceert Paterno exclusieve producten van hoge kwaliteit. Deze serie kachels combineert technologie, design, traditie en warmte in één enkele uitdrukking.

biomassatechniek logo
BIOMASSATECHNIEK
Zwolseweg 80d | 8181 AJ Heerde (Gld) | Nederland | E-mail: info@biomassatechniek.nl
Tel: (+31) 0578 697578 | Fax: (+31) 0578 696546 | KvK: 05084052 | BTW: NL8175.76.848.B01
© Copyright 2024 Biomassatechniek, Heerde (Gld) | website by Tervelde.com Logo | privacy- en cookieverklaring